Praktiserende læge, ph.d. Anne Møller ansat ved Forskningsenheden – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Praktiserende læge, ph...

15. april 2015

Praktiserende læge, ph.d. Anne Møller ansat ved Forskningsenheden

Fra 1. april og seks måneder frem er speciallæge i almen medicin, ph.d. Anne Møller ansat på Forskningsenheden. Anne var tilknyttet Forskningsenheden under udarbejdelsen af sit ph.d.-projekt, som hun forsvarede i 2013. Afhandlingen drejede sig om fysisk krævende arbejdes betydning for aldringsprocessen og udgik fra Arbejdsmedicinsk Afdeling på Køge Sygehus, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø samt Forskningsenheden for Almen Praksis i København. Ved siden af sin ansættelse på Forskningsenheden er hun ansat som sundhedskoordinator i Region Sjælland og som vikar i almen praksis. På Forskningsenheden skal Anne dels arbejde med sin egen forskning og forskningsvejledning og dels bidrage til administrationen af institutionen, hvor der i løbet af de sidste år er kommet flere og flere opgaver.