Åbent Hus for forskningsinteresserede – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Åbent Hus for forsknin...

07. maj 2011

Åbent Hus for forskningsinteresserede

Forskningsenheden for Almen Praksis (FE) og Afdeling for Almen Medicin (AAM) ved Københavns Universitet inviterer tirsdag den 31. maj til introdag for læger, medicinstuderende og andre, der er interesserede i forskning.

Dagen begynder kl. 9 med en rundvisning af et par yngre forskere. Kl. 10 deltager man i Forskningsenhedens interne møde, og mellem kl. 11 til 12 vil leder af Forskningsenheden Susanne Reventlow og leder af Afdeling for Almen Medicin Lars Bjerrum fortælle om hverdagen som forsker og forskningen i Det Almenmedicinske Hus generelt.

Kl. 12.00 er der mulighed for at deltage i et af de ugentlige forskningsmøder, hvor en intern eller ekstern forsker præsenterer et projekt eller et vigtigt emne med efterfølgende diskussion.

Fra kl. 13.30 til 15.00 vil de fleste af forskerne på FE og AAM præsentere deres forskning, og endelig vil der mellem kl. 15 og 16 være mulighed for forskningsshopping hos medarbejderne på FE og AAM.

»Vi oplever en stor interesse speicielt hos yngre læger for at forske i almen praksis, og det er vi naturligvis glade for. Vi har et stadigt ekspanderende, livligt forskningsmiljø, og vi vil gerne en gang hvert halve år fortælle om, hvordan det er at arbejde som almenmedicinsk forsker i Det Almenmedicinske Hus,« siger Niels Olivarius, assisterende forskningsleder.

Tilmelding på tlf. 35 32 71 71

Yderligere oplysninger på www.fe.ku.dk