Forskere underviser på Lægedage 2011 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forskere underviser på...

06. november 2011

Forskere underviser på Lægedage 2011

En række af forskerne på FE afholder kurser og workshops under Lægedage 2011 i Bella Center fra den 14. til den 18. november. Det ene hovedtema er forebyggelse og forebyggelsesbegrebet bliver vendt og drejet, diskuteret og debatteret på mange kurser.

Fx er Lotte Hvas og John Brodersen kursusledere på ”Er det altid bedre at forebygge end at helbrede?”, mens Lotte Hvas ligeledes er kursusleder, og Anders Beich underviser på kurset ”Jeg vil have et tjek”.

John Brodersen både underviser og er kursusleder på ”Screening for kræft – på godt ondt”, mens Anders Beich underviser og Ann Dorrit Guassora er kursusleder på ”Når lægen definerer problemet og patienten selv skal løse det: Samtaler om livsstil.” Endvidere Anders Beich underviser og er kursusleder på ”Fra forebyggelse til misbrug – til personlighed og afhængighed.”
 
Derudover underviser Niels Olivarius og Lars Bjerrum på kurset ”Nyeste viden om diabetes”, mens Frans Boch Waldorff er kursusleder. Kirsten Lykke underviser (sammen med Pia Koefoed og Morten Jakobsen) i ”Den fokuserede børneundersøgelse”, og Thomas Drivsholm henholdsvis underviser på ”Ømme punkter - farmakoterapi” ved IRF, og er kursusleder på ”Diabetes – er der noget nyt?”


Se mere på www.laegedage.dk