Forsvar af ph.d. om samspil og praksis i kræftbehandlingen – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forsvar af ph.d. om sa...

09. maj 2012

Forsvar af ph.d. om samspil og praksis i kræftbehandlingen

Sociolog og sygeplejerske Rikke Dalsted forsvarer mandag den 21. maj sin ph.d. afhandling. Den har titlen: Patientforløb som idé og praksis, en organisationssociologisk analyse (Patient trajectory as idea and practice. A sociological analysis of cancer treatment and care in Denmark).

Forsvaret finder sted kl. 14.00 i Alexandersalen på Bispetorvet 1-3, København K.
Forsvaret gives på engelsk og bedømmere er overlæge, dr. med. Mogens Grønvold, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet, professor Lis Wagner, Syddansk Universitet og professor Lars Edgren, Den nordiske højskole for Folkesundhedsvidenskab, Gøteborg.

Forskningslektor Bibi Hølge-Hazelton og post. doc. Marius Brostrøm Kousgaard, Forskningsenheden for Almen Praksis i København har begge været vejledere.