Ny ph.d. studerende vil undersøge småbørns sundhed – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Ny ph.d. studerende vi...

16. maj 2012

Ny ph.d. studerende vil undersøge småbørns sundhed

Cand.soc. Kia Ditlevsen er blevet indskrevet som ph.d.-studerende ved Københavns Universitet, Fødevareøkonomisk Institut, med henblik på udarbejdelsen af afhandlingen ”Healthy Weight Behaviour for Toddlers in Families of Diverse Ethnic Background.”
Projektet foregår i et samarbejde med Forskningsenheden for Almen Praksis i København.

Kia Ditlevsens projekt er finansieret af Det strategiske Forskningsråd og er en del af et større projekt, ”Towards Susatinable Healthy Lifestyle Interventions for Migrants”.

Vejledere er Annemette Nielsen, Fødevareøkonomisk Institut, og forskningsleder Susanne Reventlow. Projektet vil blive tilknyttet gruppen, der arbejder med børneforskning, og som bl.a. tæller Kirsten Lykke og Anette Graungaard.