Forskningslounge på Lægedage – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forskningslounge på Læ...

05. november 2014

Forskningslounge på Lægedage

Går du som læge rundt med en idé til et forskningsprojekt inden for almen praksis? – Eller vil du bare gerne vide noget mere om hvilken forskning der bliver lavet på området? Så kom forbi DSAM’s Forskningsudvalgs lounge på Lægedage 10.-14. november, hvor du kan få et indblik i de almenmedicinske forskningsmiljøers arbejde.

Multisygdom, infektioner, konsultationer, børns sundhed, symptomer og meget mere

I loungen vil du kunne møde forskere fra Forskningsenhederne for Almen Praksis i Danmark, se og høre om de nyeste forskningsprojekter. Man kan også slå sig ned i loungens magelige lænestol, gribe et projekt fra reolen og fordybe sig for en stund.

Forskning i en klinikers travle hverdag

I loungen kan man læse Forening for Yngre Lægers artikel-koncept. Artikelkonceptet er en let og håndgribelig tjekliste til, hvordan man som kliniker kan anvende videnskabelig litteratur i hverdagen.  Du kan få et eksemplar med hjem til klinikken.

Har du en forsker i maven?

Hvis du er interesseret i forskning i almen praksis og for eksempel overvejer at lave et ph.d.-projekt, er der mulighed for at få en snak med loungens forskere om hvordan man kan komme i gang.