Guri Rørtveit på besøg på Forskningsenheden – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Guri Rørtveit på besøg...

25. marts 2014

Guri Rørtveit på besøg på Forskningsenheden

Norsk forskningsnetværk

I sidste uge havde Forskningsenheden besøg af forskningsleder, professor dr. med, Guri Rørtveit fra Allmenmedisinsk forskningsenhet i Bergen. Hun fortalte bl.a. om arbejdet med et nyt norsk forskningsnetværk.

Guri Rørtveit. Foto: Helse.uni.no

På Forskningsenheden for Almen Praksis i København har vi et godt samarbejde med Allmenmedisinsk forskningsenhet i Bergen, hvor professor dr. med, Guri Rørtveit er forskningsleder. Bl.a. samarbejder vi om et ph.d.-kurusus, som Ann Dorrit Guassora og Anette Graungaard er med til at arrangere, og desuden har vi en slags udvekslingsaftale enhederne imellem.

I sidste uge havde vi fornøjelsen af at have besøg af Guri Rørtveit, der bl.a. fortalte om arbejdet med oprettelsen af et nyt norsk forskningsnetværk inden for almen medicin efter skotsk forbillede. Altså et fælles centralt netværk med koordinerende funktioner.

Man kan læse mere om projektet i rapporten Forskningsnettverk i allmennmedisin og tanhelsetjenesten, finde Guris Rørtveits profil på helse.uni.no og sågar følge hende på Twitter