November gå-hjem-møde ved seniorforsker Ole Olsen: Implementering af evidens – en rejsebeskrivelse – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > November gå-hjem-møde ...

12. november 2015

I 2012 publicerede det internationalt anerkendte Cochrane Samarbejde en ny sammenfatning af den bedste evidens vedrørende planlagte hjemmefødsler. Sammenfatningen viste, at de fleste gravide trygt kan planlægge at føde hjemme. Konklusionen var derfor, at alle gravide burde oplyses om muligheden for planlagt, jordemoder-assisteret hjemmefødsel. Men sådan gik det ikke umiddelbart. Seniorforsker og sammenfatningens hovedforfatter Ole Olsen satte sig for at finde ud af, hvilke barrierer evidensen møder på sin vej fra forskningsresultat via diffusion, promovering og implementering ud i den kliniske praksis. På mødet kan du høre ham berette om udfordringerne og mulighederne i mødet mellem forskning og hverdagens praksis.

• Oplægsholder: Seniorforsker Ole Olsen, Forskningsenheden for Almen Praksis, Københavns Universitet
  • Tid: Onsdag, 18. november 2015 kl.  15.30-17.30
  • Sted: Frokoststuen, Forskningsenheden for Almen Praksis, Center for Sundhed og Samfund (Det tidligere Kommunehospital, opgang R, lokale 24.0.73), Øster Farimagsgade 5, 1014 København K
  • Tilmelding: Ja, den er nødvendig og sker her - bemærk, at deltagelse er gratis