Forskningsenheden for Almen Praksis i København søger en videnskabelig assistent med henblik på ph.d.-forløb – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forskningsenheden for ...

23. november 2012

En 1-årig fuldtidsstilling som videnskabelig assistent er ledig til tiltrædelse snarest muligt med henblik på forberedelse af og indskrivning i et 3-årigt ph.d.-forløb, til forskningsprojektet ”Multimorbiditet og symptomer i almen praksis”.

Multimorbiditet (MM) kan defineres som to eller flere samtidigt tilstedeværende kroniske sygdomme. Antallet af patienter med multimorbiditet er stigende, og behandlingen af patienter med MM er underlagt en stor klinisk kompleksitet. Der mangler viden om, hvad der karakteriserer patienter med MM og deres sygdoms- og behandlingsforløb. Projektets foreløbige formål er at analysere sygdomsforløbet for patienter med forskellige konstellationer af multimorbiditet - i et delformål med fokus på tilstedeværelsen af symptomer.

Under ansættelsen skal der arbejdes med at udforme ph.d.-protokol og ansøgninger med henblik på medfinansiering, og ph.d.-forløbet skal påbegyndes. Der foreligger en skitse til protokol og de første litteraturstudier er i gang. Du kommer til at være med til at definere og udforme det endelige formål med projektet samt være med til at skrive andre artikler på området.

Projektet foregår på Forskningsenheden for Almen Praksis i København, som er en forskningsinstitution med ca. 35 medarbejdere, og som har til opgave at forske i almen praksis. I det tværfaglige forskningsmiljø arbejder læger, statistikere, sociologer, antropologer, organisationsforskere, sygeplejersker mm. Det aktuelle projekt indgår i Forskningsenhedens to satsningsområder ”Multimorbiditet” og ”Mødet mellem patient og praksis med fokus på symptomer”. Du kommer til at indgå i en forskergruppe, der arbejder med projekter inden for disse to områder.

Kvalifikationer

• Relevant sundhedsvidenskabelig kandidatuddannelse, fx cand. med. eller cand. scient. (folkesundhedsvidenskab). Ønske om uddannelse til almen praksis en fordel, men ikke afgørende
  • Interesse for forskning og gerne særlig interesse for forskning i almen medicin
  • Erfaring med videnskabeligt arbejde og gerne publicering
  • Et åbent og kreativt fagligt miljø, hvor du kommer til at samarbejde med andre forskere
  • Mulighed for forskningsstilling med henblik på erhvervelse af ph.d.-grad

Vi kan tilbyde dig

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten imellem den relevante faglige organisation og Danske Regioner.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om stillingen og arbejdspladsen hos assisterende forskningsleder, professor Niels de Fine Olivarius (mobil 6130 8547) eller forskningsleder, professor Susanne Reventlow (3532 7156).

Ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser, anbefalinger og eventuelle videnskabelige arbejder sendes til forskningsleder Susanne Reventlow på susrew@sund.ku.dk eller evt. med post til Forskningsenheden for Almen Praksis, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, Postboks 2099, 1014 København K. Ansøgningsfrist: den 17. december 2012, kl. 12.00.