Forskningsenheden for Almen Praksis i København søger en videnskabelig assistent eller evt. seniorforsker – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forskningsenheden for ...

23. november 2012

En 1-årig fuldtidsstilling som videnskabelig assistent er ledig til besættelse per 1. januar 2013 eller snarest derefter.

Som ansat skal du indgå som medarbejder på flere af Forskningsenhedens projekter. Det drejer sig både om et konkret projekt vedr. videokonsultationer i almen praksis, men også om et eller to andre projekter, der under planlægning. Ansættelsen vil omfatte både konkret udførelse af feltarbejde, og du vil indgå i samarbejde om udvikling, protokolskrivning, ansøgning og igangsættelse af nye projekter inden for almenmedicinsk forskning. Der kan blive mulighed for forlængelse.

Forskningsenheden, som drives af Forskningsfonden for Almen Praksis, har lokaler på Center for Sundhed og Samfund, hvor Forskningsenheden samarbejder tæt med Afdeling for Almen Medicin, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet. I det tværfaglige forskningsmiljø arbejder læger, statistikere, sociologer, antropologer, organisationsforskere, sygeplejersker mm. Som medarbejder kommer du til at indgå i forskningssamarbejde med Forskningsenhedens forskere, der arbejder med de konkrete projekter. Forskningsenhedens medarbejdere og forskningsaktiviteter er omtalt på vores hjemmeside, www.fe.ku.dk.

Kvalifikationer

• Relevant kandidatuddannelse, fx antropologi, sociologi, medicin, folkesundhed, eller en humanistisk kandidatgrad.

• Erfaring fra forskning på sundhedsområdet er en fordel.

• Erfaring med kvalitativ forskning, teori og metode er vigtig.

• Interesse for og erfaring med tværvidenskabelig forskning er en fordel.

• Et åbent, kreativt og tværvidenskabeligt fagligt miljø, hvor du kommer til at samarbejde med andre forskere.

• Mulighed for forskerstilling, hvor både teori og praksisrelevans vægtes højt.

Vi kan tilbyde dig

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten imellem den relevante faglige organisation og Danske Regioner.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om stillingen og arbejdspladsen hos forskningsleder, professor Susanne Reventlow (3532 7156).

Ansøgning vedlagt CV, eksamensbeviser, anbefalinger og eventuelle videnskabelige arbejder sendes til forskningsleder Susanne Reventlow på susrew@sund.ku.dk eller evt. med post til Forskningsenheden for Almen Praksis, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, Postboks 2099, 1014 København K. Ansøgningsfrist: den 17. december  2012, kl. 12.00.