Studentermedhjælp søges til transskriberingsopgaver med mere – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Studentermedhjælp søge...

04. februar 2013

Studentermedhjælp søges til transskriberingsopgaver med mere

Forskningsenheden for Almen Praksis i København søger en studentermedhjælp til tiltrædelse hurtigst muligt.

Jobbeskrivelse
Stillingen er tilknyttet et forskningsprojekt om, hvordan kommuner og almen praksis samarbejder om at henvise patienter med kronisk sygdom til kommunale sundhedstilbud. Dit arbejde vil hovedsageligt bestå i transskribering af interview, men andre opgaver såsom litteratursøgning og hjælp til dataindsamling kan muligvis også forekomme. Arbejdstiden vil svinge alt efter vores behov, men vi forventer den vil ligge på ca. 7-10 timer ugentligt. Vi foretrækker, at du kan blive i minimum et år.

Kvalifikationer

-          I gang med en relevant uddannelse fx antropologi, sociologi eller folkesundhedsvidenskab.

-          Erfaring med transskribering og litteratursøgning.

-          Erfaring med kvalitative forskningsmetoder.

-          Viden om samfundsfaglige problemstillinger på sundhedsområdet er en fordel.

Løn
Lønnen er 115,96 kr. i timen som fastsat af Danske Regioner.

Ansøgning
Ansøgning inklusiv relevante bilag sendes inden 22. februar til Julie Andersen: julie.andersen@sund.ku.dk eller per post til Julie Andersen, Forskningsenheden for Almen Praksis, Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund, Øster Farimagsgade 5, Postboks 2099, 1014 København K.

Forskningsenheden for Almen Praksis, som drives af Forskningsfonden for Almen Praksis, har lokaler på Center for Sundhed og Samfund, hvor Forskningsenheden samarbejder tæt med Afdeling for Almen Medicin, Institut for Folkesundhedsvidenskab, Københavns Universitet. I det tværfaglige forskningsmiljø arbejder læger, statistikere, sociologer, antropologer, organisationsforskere, sygeplejersker mm. Forskningsenhedens medarbejdere og forskningsaktiviteter er beskrevet på vores hjemmeside www.fe.ku.dk.