Forskere fra FE arrangerer tredages kursus i kvalitative metoder på Universitetet i Bergen 24.-26.-marts 2014 – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forskere fra FE arrang...

06. november 2013

Forskere fra FE arrangerer tredages kursus i kvalitative metoder på Universitetet i Bergen 24.-26.-marts 2014

I regi af Nasjonal forskerskole i allmennmedisin arrangerer Universitetet i Bergen ph.d.-kurset "Kvalitative metoder i allmennmedisinsk forskning – innføringskurs" (MEDKVAL1) 24. – 26. marts 2014. 

Nødvendige forudsætninger for deltagelse er optagelse som ph.d.-studerende samt påbegyndt eller konkret planlagt eget projekt med kvalitativ metode. Ved overtegnelse vil ansøgere, som er optaget på Nasjonal forskerskole i allmennmedisin og andre ansøgere som er knyttet til de almenmedicinske forskningsmiljøer blive prioriteret. 

Programudvalget for forskeruddannelse ved UiB har godkendt kurset til 1 ECTS-point, men giver ikke nye point til deltagere, som tidligere har taget kurset MEDKVFORSK (IGS/UiB. Programoplægget for disse to kurser er imidlertid så tilpas forskellige, at det også kan være udbytterigt at tage MEDKVAL 1.

18 deltagere, tilmeldingsfrist 1. februar 2014.

Kursusledere: Ann Dorrit Guassora og Anette Graungaard (Forskningsenheden for Almen Praksis i København), Torgeir Gilje Lid og Kirsti Malterud (AFE Bergen/Uni helse og ALFO/UiB).