Ph.d forsvar – Københavns Universitet

Institut for Folkesundhedsvidenskab
CSS, Københavns Universitet

forsvarer mandag den 21. juni kl. 14 sin ph.d

"Screeningsdiagnosticeret sygdom som intervention i den personlige livsførelse".

Sted: Chr. Hansen Auditoriet, Center for Sundhed og Samfund (bygning 34), Københavns Universitet, Øster Farimagsgade 5, København.

Afhandlingen handler om den personlige oplevelse af tidlig sygdomsopsporing ved screening for brystkræft. Projektets røde tråd er spørgsmålet om, hvad der sker for det enkelte menneske, når sygdom ikke diagnosticeres og behandles på baggrund af selvoplevede symptomer, men som følge af organiseret mammografiscreening.

Forskningsprojektet er udarbejdet i samarbejde med det almene medicinske forskningsmiljø, Institut for Folkesundhedsvidenskab og Institut for Psykologi, begge Københavns Universitet.