Anni Brit Sternhagen Nielsen m.fl. vinder poster-konkurrence på Nordisk Kongres – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Anni Brit Sternhagen N...

26. august 2013

Anni Brit Sternhagen Nielsen m.fl. vinder poster-konkurrence på Nordisk Kongres

Ved afslutningsceremonien på dette års netop afsluttede Nordisk Kongres i Almen Medicin i Tampere blev Anni Brit Sternhagen Nielsen sammen med Lars Bjerrum og Nanna Rún Sigurðardóttir hædret med prisen for årets poster.

Posteren med titlen ”PP-33: Appropriateness of antibiotics for upper respiratory tract infections in general practice -Comparison between Iceland and Denmark” bygger på en sammenlignende undersøgelse af henholdsvis islandske og danske lægers udskrivninger af antibiotika.

48 postere deltog på kongressen og priskomiteen lagde i udvælgelsen af vinderen vægt på, at resultaterne var relevante og kunne overføres til praktiserende lægers hverdag, samt den visuelle tiltrækningskraft, præsentationen i sig selv og hvorvidt den førte til diskussion.

Med kåringen følger et diplom og 300 euro, som skal bruges til at finansiere det videre arbejde med artiklen.