Forskningsfondens Temadag – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Forskningsfondens Temadag

11. februar 2013

Forskningsfondens Temadag

Forskningsfonden for Almen Praksis afholdt den 22. januar sin årlige temadag, denne gang på Aarhus Universitet. Titlen på temadagen var Når patienten fejler flere ting - Multisygdom i almen praksis.

Ved temadagen blev der holdt oplæg af forsker, cand.scient.san., ph.d. Grethe Moth, sundhedsøkonom Troels Kristensen, professor Anders Halling, professor og speciallæge i almen medicin, ph.d. Mogens Vestergaard samt, fra Forskningsenheden for Almen Praksis i København, af forskningsleder, adjungeret professor, praktiserende læge, antropolog, dr.med. Susanne Reventlow og professor, assisterende forskningsleder, adjungeret professor i almen medicin Niels Olivarius.

Susanne Reventlows oplæg med titlen "Patienter med flere sygdomme - En udfordring for almen praksis".

Niels Olivarius' oplæg med titlen "Når patienten har diabetes - Hvilken indflydelse har psykiatrisk sygdom og øvrig comorbiditet på kvaliteten af diabetespatienters behandling?" kan læses som PDF her.