Mød Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin på Wonca Europe 2016 – Københavns Universitet

Almen Praksis > Om Forskningsenheden > Nyheder > Mød Center for Forskni...

13. juni 2016

Mød Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin på Wonca Europe 2016

Wonca Europe 2016 løber af stablen i Bella Center Copenhagen fra den 15. til den 18. juni, og Center for Forskning og Uddannelse i Almen Medicin er stærkt repræsenteret med et bredt udvalg af symposier, workshops, oral presentations og posters.

På kongressen kan man bl.a. møde Centrets børnegruppe, som deltager med adskillige forskellige bidrag. Torsdag eftermiddag kan man deltage i symposiet Pre-school child health assessments – what are they for?, hvor Centrets Kirsten Lykke diskuterer børneundersøgelserne med professor Philip Wilson fra University of Aberdeen. Også Ruth Ertmann og Anette Graungaard skal på talerstolen flere gange i løbet af kongressens fire dage.

Også screeningsgruppen har meget på hjerte ved Wonca Europe 2016. Man kan møde repræsentanter for gruppen ved fem præsentationer, der handler om overdiagnosticering og mulige, skadelige effekter og omkostninger ved screening.

Torsdag morgen kan man deltage i et stort anlagt symposium, som strækker sig over to sessioner, hvor forskere fra flere forskellige europæiske lande diskuterer, hvordan man bedst diagnosticerer og behandler urinvejsinfektioner i almen praksis. Fra Centret deltager Lars Bjerrum, Anne Holm og Gloria Cordoba. Brugen af antibiotika i almen praksis behandles også i flere andre præsentationer.

Derudover deltager Centret med præsentationer om væsentlige emner som tværsektorielt samarbejde, mentalt helbred, brugen af antidepressiva og multimorbiditet. En fuld oversigt over Centrets bidrag kan findes her: Klik for det fulde program som pdf-fil!