28. maj 2021

Ph.d.-forsvar ved Jeanette Therming Jørgensen

Skifteholdsarbejde og udvikling af neurodegenerative og psykiatriske lidelser.

Den 4. juni 2021 kl. 13.00 forsvarer Jeanette Therming Jørgensen sin ph.d.-afhandling, som undersøger forbindelsen mellem skifteholdsarbejde og neurogenerative sygdomme og psykiatriske lidelser. Formålet med undersøgelsen er at adressere det aktuelle metodologiske kløft, der findes mellem forskning om skifteholdsarbejde og associerede neurodegenerative og psykiatriske lidelser, ved at udforske sammenhængen mellem forskellige former for skifteholdsarbejde og udvikling af demens, Parkinsons sygdom og psykiatriske lidelser.

Forsvaret vil foregå på engelsk, online og kan følges på Zoom ved brug af følgende link: https://ucph-ku.zoom.us/j/65587308263?pwd=b0x3M3daVHZhSElkaVd6c3NJYnlaQT09

Meeting ID: 655 8730 8263 Passcode: 954868

Vejledere er professor Zorana Jovanovic Andersen (hovedvejleder), Københavns Universitet, seniorforsker Johnni Hansen, Dansk Kræftens Bekæmpelse og professor Leslie Thomas Stayner, University of Illinois ved Chicago School of Public Health. Bedømmelsesudvalg består af professor Rikke Lund, Københavns Universitet, professor Anne Helene Garde, Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø & Københavns Universitet og lektor Phillip Tucker, Swansea University.